Frey Kft.
2000 Szentendre
Dobogókői út 7.
Interspar épülete
Email: info@freykft.hu
Tel/fax: +36 26 300 849


TérképAkciós kedvezmények minden termék kategóriában!


Jotul katalógus

Opti-myst katalógus


Kályhák, kandallók

A kandallók, kályhák mára többet jelenthetnek az elmúlt korok hangulatánál, nyugalmánál, a tűz melegének a szereteténél. A mai kor technikája révén megoldást nyújthatnak akár 50%-nál nagyobb fűtési költség megtakarítására is. Biztosíthatják nemcsak egy adott helyiség melegét, hanem akár az egész lakás, vagy ház fűtését.

Mi különbözteti meg egymástól a kályhát és a kandallót

vízteres kandallók

Mindkettőnek üveg az ajtaja,a tűz fénye látható, melege érezhető. Mindkettő lehet fa, vagy pellet fűtésű, kapcsolódhat a ház meglévő vizes radiátoros fűtési rendszerére. 

De akkor hol a különbség, amikor sok helyen a kályhát kandallókályhának, kályha kandallónak, vagy mobil kandallónak is nevezik? A kandalló a kályhával ellentétben beépítést igényel, igénytől függően művészi, vagy nem művészi burkolatra van szüksége.

Bármelyik mellett dönt, garantáljuk a magas minőséget és hatékonyságot! Termékeink magas minőségűek, élettartamuk hosszú, a megújuló erőforrás felhasználása és a minimális szennyezőanyag kibocsátásuk révén a környezetet is védik. Típustól függően pedig minden lakberendezési stílushoz kínálunk design választékot. Akár kandalló, akár kályha mellett dönt, a tüzelőanyag mindkét tűztérben tökéletesen elég, a hamuval – ami komposztnak is felhasználható - szinte alig van dolga.

A vízteres kályhák és kandallók - akár napkollektorral kiegészítve - egy ház teljes fűtését is biztosíthatják: a radiátorok és  padlófűtés meleg vizét, használati meleg vizet fürdőszoba és konyhai felhasználásra.

Kinek nem ajánljuk cégünk kandalló vagy kályha választékát? Akinek nem fontos, hogy:

  • fűtési költségeit jelentősen csökkentse,

  • akinek nem fontos, hogy mennyi fát éget el,

  • hányszor kell hamuzni és a kandalló üvegajtaját takarítani a koromtól,

  • aki számára a "tüzelés" és a "fűtés" fogalmak között nincs különbség.

KERESSEN MINKET! 06 26 300 849

 

Milyen szempontok alapján vásároljunk vízteres kandallót?

Napjainkban egyre gyakrabban hallhatunk a vízteres kandallók előnyeiről és nagyszerű teljesítményéről, ám a megfelelő tervezés és az előrelátás hiányában elkövethetünk néhány hibát. Annak érdekében, hogy ez ne következzen be, és valóban hasznosnak, igazán jó befektetésnek bizonyuljon, át kell gondolnunk és meg kell terveznünk, hogy milyen teljesítményű vízteres kandallóra van szükségünk, és milyen igényeknek kell megfelelnie.

Az alábbi szempontok alapján összeállíthatjuk a számunkra ideális vízteres kandallót:

  • Mekkora helyiséget vagy helyiségeket kell melegen tartania a kandallónak a jövőben?
  • Pontosan milyen feladatra szánjuk vízteres kandallónkat?
  • Milyen anyagból szeretnénk felépíteni a fűtésrendszert?
  • Milyen fajta fűtésrendszerrel rendelkezünk jelenleg, milyet szeretnénk (radiátoros, padlófűtés)?
  • Van-e kéményünk? A kéményünk alkalmas-e egy vízteres kandalló megfelelő működtetésére, a kémény milyen állapotban van?

Amennyiben tanácsra, tervezésre lenne szüksége vízteres kandallóval kapcsolatban, a legjobb helyen jár! Tapasztalt csapatunk ezen kívül vállalja egyedi vízteres kandallók és azok rendszerének kiépítését is! Keressen bennünket bátran, kérje ajánlatunkat még ma!

 
Copyright 2010-2014 Frey Attila 2000 Szentendre, Dobogókői út 4. Adószám: 12929069-2-13
Otthon linkek Magyar Honlap Linkek LinkBank Hungarian Web Linkgyűjtemény WQW webkatalógus MEGAPORT TopSite.hu - A web legjobbjai. csillag születik 2011seobaglyak Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus szóbázis linkkatalógus WYW Directory Ingyenes hirdetés SEO Linkkatalógus Marketing Katalogus Online játékok PageRank Kereső optimalizálás ezaweb.hu Építőipar - epitoipar.wyw.hu PagesInventory - directory Hahe.hu - Az Online Tudakozó