Frey Kft.
2000 Szentendre
Dobogókői út 7.
Interspar épülete
Email: info@freykft.hu
Tel/fax: +36 26 300 849


TérképAkciós kedvezmények minden termék kategóriában!


Jotul katalógus

Opti-myst katalógus


Kályhák, kandallók

A kandallók, kályhák mára többet jelenthetnek az elmúlt korok hangulatánál, nyugalmánál, a tűz melegének a szereteténél. A mai kor technikája révén megoldást nyújthatnak akár 50%-nál nagyobb fűtési költség megtakarítására is. Biztosíthatják nemcsak egy adott helyiség melegét, hanem akár az egész lakás, vagy ház fűtését.

Mi különbözteti meg egymástól a kályhát és a kandallót

vízteres kandallók

Mindkettőnek üveg az ajtaja,a tűz fénye látható, melege érezhető. Mindkettő lehet fa, vagy pellet fűtésű, kapcsolódhat a ház meglévő vizes radiátoros fűtési rendszerére. 

De akkor hol a különbség, amikor sok helyen a kályhát kandallókályhának, kályha kandallónak, vagy mobil kandallónak is nevezik? A kandalló a kályhával ellentétben beépítést igényel, igénytől függően művészi, vagy nem művészi burkolatra van szüksége.

Bármelyik mellett dönt, garantáljuk a magas minőséget és hatékonyságot! Termékeink magas minőségűek, élettartamuk hosszú, a megújuló erőforrás felhasználása és a minimális szennyezőanyag kibocsátásuk révén a környezetet is védik. Típustól függően pedig minden lakberendezési stílushoz kínálunk design választékot. Akár kandalló, akár kályha mellett dönt, a tüzelőanyag mindkét tűztérben tökéletesen elég, a hamuval – ami komposztnak is felhasználható - szinte alig van dolga.

A vízteres kályhák és kandallók - akár napkollektorral kiegészítve - egy ház teljes fűtését is biztosíthatják: a radiátorok és  padlófűtés meleg vizét, használati meleg vizet fürdőszoba és konyhai felhasználásra.

Kinek nem ajánljuk cégünk kandalló vagy kályha választékát? Akinek nem fontos, hogy:

  • fűtési költségeit jelentősen csökkentse,

  • akinek nem fontos, hogy mennyi fát éget el,

  • hányszor kell hamuzni és a kandalló üvegajtaját takarítani a koromtól,

  • aki számára a "tüzelés" és a "fűtés" fogalmak között nincs különbség.

KERESSEN MINKET! 06 26 300 849

 
Copyright 2010-2014 Frey Attila 2000 Szentendre, Dobogókői út 4. Adószám: 12929069-2-13
Otthon linkek Magyar Honlap Linkek LinkBank Hungarian Web Linkgyűjtemény WQW webkatalógus MEGAPORT TopSite.hu - A web legjobbjai. csillag születik 2011seobaglyak Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus szóbázis linkkatalógus WYW Directory Ingyenes hirdetés SEO Linkkatalógus Marketing Katalogus Online játékok PageRank Kereső optimalizálás ezaweb.hu Építőipar - epitoipar.wyw.hu PagesInventory - directory Hahe.hu - Az Online Tudakozó