Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Ajtók / Bejárati ajtók / Fa bejárati ajtók

Fa bejárati ajtók
Fa bejárati ajtók

A bejárati ajtó otthonunk egyik meghatározó eleme, amely nemcsak igényes kivitelű, az igényeknek megfelelő hőszigetelésű, az időjárás viszontagságainak ellenálló hanem kiváló biztonsági paraméterekkel kell, hogy rendelkezzen.

Az építészet követelményeivel lépést tartó fa bejárati ajtók már alapkivitelben öt ponton záródó ROTO vasalattal rendelkeznek, melyek  több ponton záródó kilincsműködtetésű vagy kulcsműködtetésűek lehetnek. A pántok 3 irányban állíthatóak és leemelés-gátoltak, így együttesen hatékonyan védik személyes környezetét A vasalatok  biztosítják a bejárati ajtó tökéletes működését, precíz beállítását. A bejárati ajtó biztonságossága a kilincsszerkezettel növelhető, amely védett térről szerelhető, letörés ellen védett.

Külön opcióként lehetőség van további cilinderzár vagy acélcsapos biztonsági zár beépítésére.

A védelem tovább növelhető a biztonság gombos kilincsgarnitúra felszerelésével. Ebben az estben az ajtó kívülről csak kulccsal nyitható. Ehhez a zárhoz alapkivitelben biztonsági veretet használunk, amelynél kívülről nem látszik és nem oldható fel a felszereléshez használt csavar.

Fa bejárati ajtó kép 01 Az egyedi megjelenés szempontjából szinte korlátlan lehetőséget biztosít a különböző oldal- és felülvilágítók használata, esetenként ablakok sorolt egybeépítése a bejárati ajtóval. Tágabb teret kapunk, több fény éri az előteret, lakóteret.
Minden bejárati ajtó sorolható oldal- felülvilágítóval, esetleg ablakkal. Nagyon szép megjelenést ad az íves kialakítás, díszrátétek, különféle osztások egyes típusoknál.

Szerkezeteink magyar szabvány szerinti méretekben készülnek. Ez a bejárati ajtó esetében N1000/2100 vagy N1400/2100 névleges méretet jelent mm-ben. Természetesen egyedi méretekben is rendelhet szinte felár nélkül!

A bejárati ajtók esetén kettős gumiprofilozást használunk, azaz a hőszigetelő profil 1 kemény és 2 lágy felütközéssel, valamint erősített széles alkatrészekkel készül.

Nyitásmód szerint választhat nyíló, kifelé nyíló; középen nyíló vagy aszimmetrikus megoldások közül.
Nyitásirány szerint pedig jobbos és balos kivitelt.
Helyszíni felméréskor szívesen segítünk ezek helyes megválasztásában!

Bejárati ajtóink hosszú élettartamának a kiváló alapanyagnak, a precíz megmunkálásnak és nem utolsó sorban a minőségi, környezetbarát Milesi favédő felületkezelésnek köszönhető.
A bejárati ajtó felületkezelése hosszú évekre biztosítja az időjárás okozta igénybevételek elleni védelmet és esztétikusan hangsúlyozza ki a természetes fa szépségét.


A lazúrok tökéletes védelmet nyújtanak a bejárati ajtónak a biológiai károsítókkal szemben is. Az ajtók garantáltan megtartják fényüket, UV állóak, nem vetemednek, nem színeződnek el hosszú évek elteltével sem.