Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Szolgáltatás / Házépítés

Házépítés
Házépítés a Frey Kft-vel

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik építőipari kivitelezésben.

Eddigi tapasztalataink azt igazolják, hogy sokan úgy gondolnak a házépítésre, mint a legszörnyűbb rémálmukra, vagy mint egy pénznyelő automatára, amelyből csak a legritkább esetből pottyan ki olyan szendvics, amire vágytak. A mi csapatunk elhivatottan dolgozik azon, hogy ezt a nézetet felszámoljuk, hogy ügyfeleink az építkezés befejeztével csak mosolyogva legyintsenek az efféle megjegyzésekre.

A sikeres, stresszmentes, az „Álomház” építésnek a kulcsa:


A régióra jellemző és az általános vonatkozó jogszabályok ismeretével segítünk az Ön elképzelését és igényét minél szorosabban összhangba hozni a megvalósíthatósági lehetőségekkel. A jogszabály által meghatározott  kereteket, lehetőségeket akár maximálisan kihasználva törekszünk arra, hogy Önnek az elképzeléseihez, igényeihez legközelebb álló megoldást, megoldásokat javasoljuk.

Az építkezés a tervezéssel kezdődik. Házépítés 01 Csapatunk tervezője Farkas Gyula, méltán elismert építő-tervező szakmérnök. Mind a tervezés, mind a kivitelezés közben elsődleges szempontként szolgálnak az Ön életviteléhez igazodó megoldások. Óvjuk környezetünket és optimalizáljuk a ház energiafelhasználását, mindeközben az ésszerűséget szem előtt tartva kerüljük el a túlzásokat.

A munka java ezután jön. Mind a tervezésnél, mind a kivitelezés során is a szolgálatkész ügymenet mellett köteleztük el magunkat. Az interaktív, folyamatos, napi szintű kapcsolattartással, az építkezés folyamatos, napi szintű felügyeletével, garantáljuk minden ponton a maximális műszaki színvonalat (művezetés, műszaki ellenőrzés).

Ez a szoros együttműködés tette lehetővé, hogy eddigi ügyfeleink bármikor szívesen gondolnak vissza a közösen felépített házuk elkészültére, és alkalomadtán örömmel és bizalommal fordulnak hozzánk ismét ha építtetni kívánnak.

A manapság egyre növekvő Házépítés 03 energiaárak és környezetterhelés mellett az élet minden területén fontos megoldandó problémának számít a korszerű és költséghatékony lehetőségek felkutatása és alkalmazása. Ennek értelmében napjainkban az otthonteremtés során kiemelkedően fontos szerepet tölt be, hogy a mai modern technológiai lehetőségek alkalmazásával gazdaságosan működtethető életteret teremtsünk szeretteink számára.

Az házépítés során alkalmazható korszerű lehetőségek:

Teremtsen Ön is modern és gazdaságosan működtethető otthont és házépítéssel kapcsolatos profi, teljes körű szakszolgáltatásokért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!