Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Pelletfűtés / Thermorossi pelletfütésű és -vízteres kályhák / Slim sorozat

Slim sorozat

Slim sorozatSlimQuadro

A Thermorossi megváltoztatja a tér és funkció közti határokat, a kályha olyan mint egy bútor vagy egy felfüggesztett kép. A SlimQuadro szabadalmaztatott díszítéssel és működési elvvel rendelkezik.

SlimQuadro 11

Slimquadro család 11 kW-os teljesítményű tagja.

Slim Thermocomfort Ceramica

A Thermorossi új típusú pellet kályhája 25 centiméteres mélységének köszönhetően helytakarékos és rendkívül látványos megoldást biztosít. A Multi-way Air System nevű meleg levegő szabályozó rendszerével a meleg-levegőt különböző irányokba áramoltathatjuk.

Slim Thermocomfort Cristallo

Ha a látványt még lehet fokozni a Cristallo változat már egy igazi remekmű, hogy az Ön nappalijában mindekit ámulatba ejtsen


Jotul fatüzelésű kandalló: otthon a télben

A fatüzelésű kandallók sokak számára jelentenek ideális fűtési rendszert. Egy kandalló egyet jelent a régi idők romantikájával, amikor a kinti farkasordító hideget a benti pattogó tűz és a sárgán villogó lángok ellensúlyozták. Ez az élmény ma is bármelyik otthonban könnyedén megvalósítható és még különösebben nagy átalakításba sem kell hozzá fogni. Ahhoz, hogy valódi kandallója legyen, nem kell mást tennie, mint Jotul fatüzelésű kandallóiból választania.

A Jotul fatüzelésű kandallói a legkiválóbb alapanyagokból készültek, melyekhez minden tartozékot és alkatrészt kézzel állítanak elő. A Jotul kandallók letisztult, minimlista vonalvezetésükkel és modern küllemükkel minden otthonba tökéletesen illeszkednek. Esztétikusságuk mellett ezeknek a fatüzelésű kandallóknak a teljesítménye is figyelemreméltó, hiszen egyenletes égést tesznek lehetővé, mely során a tüzelőanyag elégetésének hatékonysága szinte maximális, az égés egyenletesebb, a hőenergia leadás pedig hatékonyabb.

Költöztesse be otthonába a régi idők romantikáját modern köntösben és vásároljon Jotul fatüzelésű kandallót!

kályhák

Thermorossi: kifinomult design és minőségi fűtéstechnika

Mindenki egyetért abban, hogy a téli, fogcsikorgató fagyok idején nincs is annál hívogatóbb, mint egy jó meleg szobában, pattogó tüzű kandalló előtt felmelegíteni elgémberedett tagjainkat. A mai modern kandallók azonban ennél már jóval többet tudnak. Ezek közé tartozik a Thermorossi pellet kályhája is.

A Thermorossi kályhák többek egyszerű fűtési rendszernél, hiszen amíg a testnek meleget nyújtanak, addig a szemet gyönyörködtetik. A Slim sorozat modelljei design elemként is megállják a helyüket, hiszen minimalista vonalaikkal, különlegesen vékony kandalló testükkel és letisztult formáikkal képesek futurisztikus életérzést csempészni a nappalikba. A Thermorossi olasz pellet kandallók a dekorativitásuk mellett energiatakarékosak is, hiszen a pellet tüzelőanyaggal sokkal több energia menthető meg, mint a hagyományos fával. A préselt és darált faanyag tisztább égést és hatékonyabb energiafelhasználást valósít meg.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg a fafűtéses rendszerek új generációját!


kályhák