Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Fafűtés / Thermorossi vegyes-tüzelésű kazánok

Thermorossi vegyes-tüzelésű kazánokThermorossi vegyes-tüzelésű kazánok

Az olasz Thermorossi az eAz olasz Thermorossi az egyik legfejlettebb fűtőberendezéseket gyártó vállalat Európában. gyik legfejlettebb fűtőberendezéseket gyártó vállalat Európában.

Nem csak különböző típusú és teljesítményű fa, pellet és kombinált üzemeltetésű kazánokat, kandallókat gyárt, hanem a napenergia felhasználásával lehetőséget biztosít a legmodernebb technológia alkalmazásával családi házak fűtés, meleg-víz és villamosáram igényeinek kiszolgálására, mindezt a legszigorúbb környezetvédelmi előírások teljesítése mellett.

A Thermorossi termékeket használók a legmodernebb technológiát a kiváló olasz dizájnt és a maximális kényelmet élvezik.

Az alacsony szennyezőanyag Sirio vegyestüzelésű kazán kibocsátású (Low Emission) faelgázosító azaz „lefelé fordított lángú” kazánok. Azonkívül, hogy a kevesebb szennyezőanyag kerül a levegőbe az égés szemmel láthatóan szabályosabb ,mint ahogy sokkal kevesebb tüzelőanyagra van szükség. Drasztikusan csökken a „fordított kúp jelenség”, azaz a tűztér oldalán megmaradó, el nem éget tüzelőanyag mennyisége is.

A hagyományos fűtésnél az égéstermék egy jó része hasznosulatlanul a kéményen át távozik, míg a faelgázosító kazán újszerű égetési elvének köszönhetően a magasabb hőmérsékleten éghető gázt is elégeti, így javítva a kazán hatásfokát.

A kazánnak egymástól Terna vegyestüzelésű kazán függetlenül két darab tűztere van, külön füstcsövekkel ellátva. Természetesen a kettő egyidejű működtetése nem lehetséges, ezért a kazán maximális teljesítményét nem a két rész teljesítményének összege, hanem azok egyenkénti teljesítménye határozza meg.

Az Aspirotronic faelgázosító kazánt alacsony káros-anyag kibocsátás és kilencven százaléknál magasabb hatásfok jellemzi. A kazán mikroprocesszorral vezérelt füstelszívóval rendelkezik, így a  huzat nagysága a teljesítményt nem befolyásolja.

A kazán által leadott teljesítmény alkalmazkodik a központi fűtésrendszer hőigényeihez .

Minden Thermorossi termékeket  kiszállítás előtt egy óra gyári próbaüzemen tesztelnek, így kerülve el a legkisebb beüzemelési problémát is.

Nyolc év garancia a kazántestnek az égésből származó savas kémhatású füst által okozott rozsdásodásra.