Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Fafűtés / Thermorossi fatüzeléses és vízteres kályhák

Thermorossi fatüzeléses és vízteres kályhákThermorossi fatüzeléses és vízteres kályhák


A Thermorossi termékeket használók a legmodernebb technológiát a kiváló olasz dizájnt és a maximális kényelmet élvezik.

A Thermorossi megvalósította, hogy a fűtés és meleg-víz szolgáltató berendezésünket nem kell külön kazánházba elhelyezni.


airboxvízteres kályhathermo 36 dbvízteres szabályzástávirányító

A fatüzeléses vízteres vagy -légteres kályhákat már úgy tervezték, hogy akár a nappalink egyik leglátványosabb eleme legyen, mindezt úgy, hogy a Thermosilent funkció biztosítja a majdnem hangtalan működést ( 36 dB).

Az Airbox rendszer (egy termosztáttal ellátott szellőzőblokk) használatával egy kályhával több helyiséget (akár négy különállót) is kifűthetünk, ahol a meleg-levegő mennyiségét egy négysebességes elektromos távvezérlő szabályozza és a beépített ventilátor juttatja el a kívánt helyekre. A szobaventilátor a levegőt a szoba légteréből szívja egyidejűleg a levegőben lévő porszemcsékkel amelyek egy szűrőben lecsapódnak. A szűrőt egyszerűen lehet lepattintani, kimosni és visszahelyezni, így biztosítva tiszta, pormentes levegőt.

A Thermorossi vízteres kályhák nemcsak az egész ház fűtését képesek ellátni, hanem a használati meleg vizet is előállítják. A fűtési rendszer ellátására akár a már meglévő csővezetékek és radiátorok is alkalmasak lehetnek, további előnyös tulajdonságai között fontos szerepe van a távirányítás és a programozás lehetőségének, valamint az mobiltelefonon keresztül történő ki- és bekapcsolásnak.

Ezek a modern, fatüzelésű, környezetbarát, vízteres kandallók helyettesíthetik, vagy kiegészíthetik a hagyományos gázkazánt, lehetőséget teremtve akár 40 %-os energiamegtakarításra is.

A fafogyasztás optimalizálása és a hőleadás növelése céljából a kályhák nagy felületű öntöttvas  hőátadóval rendelkeznek, amely maximálisan kihasználja a hősugárzás, hővezetés és hőszállítás által nyerhető energiát.

Minden Thermorossi termékeket  kiszállítás előtt egy óra gyári próbaüzemen tesztelnek, így kerülve el a legkisebb beüzemelési problémát is.