Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Fafűtés / Jotul fatüzelésű kályhák, grillsütő

Jotul fatüzelésű kályhák, grillsütő

Jotul fatüzelésű kályhák, grillsütő


A Jotul időtálló kézi készítésű öntöttvas kályháit a norvég gyár 160 éves gyártási tapasztalatával tervezik. A kályhák a fűtés mellett még számos előnyt kínálnak, mint például a tűz ropogásának hangja, a tűz tökéletes látványa, az optimalizált égés a hatékony és tartós használat biztosításáért, illetve az időtálló formatervezés A Jotul kályhák hatásfoka és környezetbarát volta a kétlépcsős égetési rendszernek köszönhetően kimagaslóak, meleg levegő keringetési rendszerekhez ideálisan használhatóak. A kézzel készített öntöttvaskályhák, feketére festett vagy színesre zománcozott felülettel készülhetnek. Minden modell üvegajtóval rendelkezik.

Némely modell nyitott ajtóval is használható, mint egy nyílt kandalló.

A Jotul kályhái előregyártottak és külső segítség nélkül összeszerelhetőek.

Jotul10 év garanciát biztosít a kályha külső öntvény szerkezetre. 2 év garanciát az üvegajtóra, tűztér elemekre és a mozgó alkatrészekre.Amit még tudni érdemes a Jotul fatüzelésű kályhákról

Amit még tudni érdemes a Jotul fatüzelésű kályhákról

A Jotul fatüzelésű kályhák a legjobb minőséget képviselik, gazdaságos fűtési megoldást nyújtanak, és igen elegánsak. Alapvetően szilárd tüzelésre alkalmas kéményekre csatlakoztathatók, de a kémény pontos méreteinek meghatározásához épületgépészeti szakember segítségére van szükség. Ezt befolyásolja még a tervezett kályha teljesítménye is.

Ha nem biztos benne, hogy mekkora teljesítményű kályhára van szüksége, szívesen segítünk kiválasztani, de azzal lehet számolni, hogy egy száz négyzetméteres, három méteres belmagasságú ház befűtésére körülbelül egy 4-10 kilowatt teljesítményű kályha optimális. A kérdés eldöntésében fontos szerepet játszik a ház szigetelése is.

A Jotul fatüzelésű kályhákban kerülni kell a magas csersavtartalmú fákat. Minél szárazabb fát használjunk hozzá, az ideális a 12 százalékosnál kisebb nedvességtartalom, hiszen a nedves fa sokkal kevesebb hőt ad le, mint a száraz.

Válassza Ön is a minőségi Jotul fatüzelésű kályhákat, és nem fog csalódni! Bővebb információkért keressen minket bizalommal!