Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Ablakok, Árnyékolás / Redőnyök árnyékolástechnika / Szúnyoghálók

Szúnyoghálók

Szúnyoghálók


Szúnyogháló

A szúnyogháló rendszerek értékes kiegészítői a nyílászáróknak.Fix keretes típusok nagy választéka:

Mobil rendszerek:


SzúnyoghálóAz összes alumínium rendszer elérhető faeres vagy teljes RAL színskálában az alapszínekhez megszokott gyártási határidővel.A mobil szúnyoghálók előnyei

Önnek is elege van a szúnyog, légy, méh és egyéb rovarok által okozott kellemetlenségekből? Szeretné lecserélni régi szúnyoghálóját? A legjobb helyen jár! Rendkívül széles kínálatból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb darabot, ami garantált védelmet nyújt minden rovar ellen!

Előfordul, hogy úgy vásároljuk otthonunkat, hogy nem található az ablakokon szúnyogháló, vagy éppen van, csak már rossz állapotban, ami minden bogarat bebocsát a szobába. Főként a nyári időszakban számíthatunk a rovarokra, amik könnyedén célpontba veszik otthonunkat, így mindenképp ajánlatos egy szúnyogháló beszerzése, ha nyugodt éjszakákra vágyunk.

A mobil szúnyogháló rendkívül praktikus, és a kényelmet is szolgálja. Előnye, hogy könnyen és gyorsan el lehet tüntetni, amikor nincs rá szükség, így nem kell lemondanunk a párkány takarításáról és a ruhák vagy ágyneműk kirázásáról sem. További előnye, hogy időtálló, az UV-sugárzást is bírja, illetve kialakításának köszönhetően minimális fényt vesz el a szobából.

Válassza ki az Önnek ideális darabot és hívjon minket elérhetőségünkön!


Miért válasszunk fix szúnyoghálót?

Első hallásra nem minden esetben döntünk a fix szúnyogháló mellett, hiszen attól félünk, hogy általa nehézkesebb lesz a takarítás, és a szellőztetéssel is lehetnek gondjaink – ám ha jobban belegondolunk, számos előnye van egy fix szúnyoghálónak. Nézzük meg ezeket:

Tehát a rovarok elleni teljes védelem szempontjából tökéletes választás a fix szúnyogháló! Nézze meg kínálatunkat és kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


A szúnyogháló tisztítása

Szúnyoghálót már vásárolt, de tanácstalan, hogyan is kellene tisztítani? Tőlünk most megtudhatja:

Szúnyoghálót vásárolna? Forduljon hozzánk!A fix szúnyogháló előnyei

Szeretné megkímélni otthonát a szúnyogok hadától egy strapabíró szúnyogháló használatával? Mi segíthetünk Önnek!

A szúnyogháló választék igen széles a piacon, így előfordulhat, hogy nem tudunk dönteni. „Milyen anyagút érdemes választanunk? Milyen típus lenne a legmegfelelőbb számunkra?” Gyakran teszünk fel magunknak ehhez hasonló kérdéseket, ám mielőtt egy adott típus mellett döntünk, érdemes átgondolnunk, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik az ablakunk, vagy éppen az ajtónk. Szerencsére a választék igen széles, így garantáltan megtaláljuk a megfelelő darabot.

A fix szúnyogháló költséghatékonysága, egyszerűsége és könnyű felszerelhetősége miatt bátran ajánljuk, és jó hír, hogy alumínium vagy műanyagkeretes kivitelezésben is megvásárolható. A rögzítés kívülről csavarokkal vagy pattintóval történik.

Ha emeleti lakás ablakára szeretnénk felszerelni, az is megoldható, méghozzá peremes szúnyoghálóval. Ezek töltőgumira feszülnek a fülek ráhelyezésével. Könnyedén levehető, így a téli, zord időjárástól is megkímélhetjük.

Döntsön Ön is a fix szúnyogháló mellett!
Védje meg otthonát a rovaroktól!

Hogyan védheti meg otthonát és családját a viszkető csípésektől? A szúnyogháló védelmet nyújt minden rovar és bogár ellen!

A szúnyogháló értékes kiegészítője lehet bármely nyílászárónak, legyen szó fáról vagy műanyagról, ablakról vagy ajtóról. A megfelelő kivitelezés nem hagy rést sem az ablak, sem az ajtó körül, így még az apróbb termetű bogarak sem tudnak bejutni otthonunkba.

Gondoljunk csak bele, hogy milyen kellemetlen egy nyári estén arra ébredni, hogy valami csípi a lábunkat, vagy belezümmög a fülünkbe - bosszantó dolog ez. Persze számtalan megoldás létezik, mint például a füstölők és a párologtatóba önthető olajok, ám ezek nagy része kellemetlen illatú, így nem szívesen választjuk őket.

A szúnyogháló használata (az előbb említett eszközökkel szemben) egyszerű, magától értetődően szagtalan, és teljes biztonságot nyújt - ráadásként pedig számtalan típusból választhatunk.

Biztosítsa a nyugodt nyári éjszakákat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szúnyogháló típust kínálatunkból!


A rovarcsípések veszélyei

A nyár egyet jelent a napfénnyel, meleggel, a felbolyduló természettel, a nyitott ablakokkal. Nem csupán a forró kánikulai napok, de az édes illatú levegő és a meleg nyári szél is indokolja, hogy kinyissuk otthonunk ablakait. Ahhoz, hogy ezért ne kelljen viszkető rovarcsípésekkel fizetni, érdemes időben felszereltetni egy praktikus, a személyes igényeinkre szabott szúnyoghálót. A különféle repdeső rovarok, bogarak ilyenkor vannak igazán elemükben, és amellett, hogy rászállnak mindenre, nem hagynak pihenni, illetve az arra érzékenyeknél ráadásul különféle tüneteket is kiválthatnak.

Az egyszerű szúnyogcsípés tüneteit mindenki jól ismeri, piros, bedagadt, viszkető foltok keletkeznek a bőrön. Habár az itthoni szúnyogok nem terjesztik a tipikus moszkitók által hordozott trópusi betegségeket, de a nílusi lázat a magyar szúnyogoktól is el lehet kapni. A szúnyogokon kívül a különféle darazsak, méhek, de a hangyák is képesek csípni, ami egyeseknél allergiát válthat ki. A sima gyulladás súlyosabb esetben helyi ödémához, légúti elzáródáshoz, valamint a vérnyomás csökkenéséhez is vezethet. Ezt nevezzük anafilaxiás reakciónak.

Védje otthonát a repülő rovaroktól és szereltessen fel szúnyoghálót nyílászáróira!


Szabaduljon meg a legyektől!

A szúnyogháló felszerelésével nem csak a szúnyogokat zárhatjuk ki otthonunkból, hanem a többi rovart is, köztük a számtalan betegséget terjesztő legyeket.

A legyek előszeretettel tartózkodnak szeméttelepeken, trágyadombokon, majd az itt összeszedett baktériumokat magukkal viszik testfelületükön, illetve szervezetükben. Sajnos lehet, hogy egy állati tetemből való lakmározás után szállnak be lakásunkba, ezért mindenképpen érdemes őket szúnyoghálóval kizárni otthonunkból. A legyek rászállnak az ételekre és nyálukkal beszennyezik azt. Több súlyos betegséget kaphatunk így el, például terjesztik a tífuszt, a kolerát és a vérhast, és persze más, egyéb betegségeket is. Még veszélyeztetettebbek a gyenge immunrendszerű emberek, mint az idősek, vagy a kisgyerekek.

Védekezzen a rovarok ellen szúnyoghálóval, előzze meg a fertőzéseket! Cégünk könnyen felszerelhető, minőségi szúnyoghálókat kínál, melyekkel hatékonyan megakadályozhatja a legyek otthonába történő bejutását. Bővebb információért hívjon minket bizalommal!