Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Ablakok, Árnyékolás / Redőnyök árnyékolástechnika / Redőnyök / Alumínium rendszerek

Alumínium rendszerek

Alumínium rendszerek


A XX. században tapasztalható minőségi igényváltozás természetesen érezhető a redőnygyártásban is. Napjainkban a minőségi termékek napról napra nagyobb teret hódítanak.

Szinte szállóigévé vált, hogy ha redőnyben minőségről beszélünk, akkor az alapanyagában alumínium. Nem csak azért mert az alumínium rendkívüli módon elnyűhetetlen és időtálló megoldás, hanem mert az új alumíniumötvözési eljárásoknak köszönhetően a ma kapható alumínium ötvözetek már szilárdságukban és terhelhetőségükben is kitűnő választásnak bizonyulnak.

Cégünk a német Alukon alumínium redőnyrendszert forgalmazza. Az Alukon termékei a felhasznált anyagoknak köszönhetően esztétikusak, tökéletesen színtartóak, hosszú élettartamúak és hőhídmentes szerkezetek.

A tokozata por-festett és lakozott felületének köszönhetően ellenáll a természet viszontagságainak.

A stabil kamrás lefutó a jól kitalált szerkezeti keresztmetszetének köszönhetően nem csak tökéletesen megvezeti a redőnylécet, hanem erős stabil keretet és tartást biztosít a szerkezetnek. A lefutó futófelületébe húzott gumírozással egyszerre két elvárásnak is megfelel azzal, hogy a megvezetést tökéletesíti és zajtalanná varázsolja a redőnyt.

A 37 mm-es hengerelt eljárással készült és szigetelő habbal töltött alumínium redőnyléc garantálja a hő- és hangszigetelést, növeli a stabilitást és zajmentes működést biztosít.

Az alumínium lécek színválasztéka:

Működtetés szempontjából alapvetően két típust különböztetünk meg:

Külső-tokos alumínium redőnyt leginkább új építésű házaknál, illetve színvonalas renoválásoknál használják leginkább. A külső-tokos redőnyök speciális árnyékoló szövetekkel kombinálhatóak.

A külső-tokos redőnyök extrudált


Redőnyök - Alumínium 20° ferde – Revizió alul
Redőnyök - Alumínium 20° ferde – Revizió elől
Redőnyök - Alumínium 45°
Redőnyök - Alumínium Kerek
Redőnyök - Alumínium Egyenes
Redőnyök - Alumínium Vakolható egyenes
Redőnyök - Alumínium Vakolható 20°

és hajlított tokkal készülnek.


Redőnyök - Alumínium Egyenes
Redőnyök - Alumínium 45° ferde
Redőnyök - Alumínium 20° ferde
Redőnyök - Alumínium Negyedkör
Redőnyök - Alumínium Kerek
Redőnyök - Alumínium Vakolható egyenes
Redőnyök - Alumínium Vakolható 20°
Természetes a termékválasztékban szerepelnek a vakolható tokos megoldások is.

Újdonság a ferde redőnyrendszer amely az aszimmetrikus ablakokra 0,5 ° -tól 45°-ig lett kialakítva. Minden beépítési szituációra optimális megoldást jelent. A ferde redőnyök felülről lefelé záródnak, hang- és hőszigetelőek és védelmet nyújtanak a belső napsugarak és a nem kívánatos tekintetek ellen.

Redőnyök - Alumínium

Az ALUKON legmagasabb szintre fejlesztett terméke az AK-FLEX amelyet majdnem minden építési szituációban használhatunk legyen az új építés vagy renoválás. AK-FLEX rendszernek legnagyobb előnye, hogy moduláris a felépítésű, ezért minden faltípushoz passzol, csakúgy mint minden piacon lévő ablakhoz.


Redőnyök - Alumínium Redőnyök - Alumínium

A standard kezelés kiegészítéseként a 14 mm-es gurtnival mindenféle működtetés lehetséges, akár motoros meghajtás vagy fogaskerekes meghajtás. A kényelmes motoros kezelésnél választhatja a meghajtást