Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Szolgáltatás / Kemence-, kandalló- kerti grill tervezés, építés

Kemence-, kandalló- kerti grill tervezés, építés

Kemence-, kandalló- kerti grill tervezés, építés


Egy gyönyörű kandalló, kemence vagy kerti grill egész évben szívet-melengető látvány. Ma már nem csak újonnan épített hanem előregyártott termékekről is beszélhetünk. A kandalló betétek  mobil kemencék és kész grillsütők nagy választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

Az előregyártott Jotul kandallók és kandallóbetétek és grillek összeszerelése nem igényel semmilyen szakértelmet, bárki akár egy nap alatt is beépítheti őket. A mobil kemencét igény szerint beépíthetjük, de ehhez már szükség van egy szakemberre.

Ha ez előregyártott kandallók, kemencék és grillek közt nem találta meg a kedvencét, akkor is szívesen segítünk elképzelései megvalósításában. A szakemberünk elmegy Önhöz, felméri az Ön igényeit( beltéri kemence esetén a lakás adottságait és lehetőségeit). Ennek megfelelően Ön kap egy, a személyre szabott ajánlatot és egy vázlatos tervet. Ha ez megfelel Önnek akkor megrendeli  a kemencét, kandallót, grillrakót amit, legyártunk, leszállítunk, beépítünk és beüzemelünk Önnél.