Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Ablakok, Árnyékolás / Műanyag, Műanyag - Alumínium ablakok, erkélyajtók

Műanyag, Műanyag - Alumínium ablakok, erkélyajtók

Műanyag, Műanyag - Alumínium ablakok, erkélyajtók

A műanyag ablakok, erkélyajtók PVC-ből különböző adalékanyagok felhasználásával készülnek. Az így előállított termékek kiváló szilárdsággal, rendelkeznek, amelyek ráadásul ellenállnak az időjárás viszontagságainak (hideg, meleg, napsugárzás),  a különböző vegyszereknek és szemben a fa nyílászárókkal időszakos felületkezelést sem igényelnek.

Az üreges PVC profilt szerkezeti anyagként alkalmazva hőhídmentes a fával megegyező vagy jobb hővezető-képességű nyílászárók készülnek. Az öt, hat hét légkamrás profilok már a fánál jobb hőszigetelő tulajdonságúak. A mai műanyag ablakok, erkélyajtók Uw értéke 0,7  1,4 W/m2K között mozog.

A műanyag nyílászáróknak a rendkívül magas hangszigetelő képességük. Egy átlagos műanyag ablak hanggátlása 33 dB ami megfelel az utcai zajszintnek, így egy normál üvegezésű ablakkal is már majdnem teljesen kizárjuk a lakásunkból a kinti zajokat. Természetesen ez a hanggátlás különleges üveggel akár 48 dB-ig is növelhető.

A műanyag nyílászárók színválasztéka már rendkívül széles.  A sztenderd fehér alapszín mellett lehet fautánzatú fóliával fedett vagy akár tetszőleges színű festett felülettel is rendelni.

A műanyag-alumínium ablakokat a látványos dizájn, az élettartam növekedése és a magasabb biztonsági szint emeli ki a többi műanyag nyílászáró küzül.

A műanyag nyílászárók egyik legfontosabb előnye a kiváló ár/érték arány. Az alacsonyabb ár nem jelenti az alacsonyabb minőséget hanem a nagy gyártási darabszámok miatt a fajlagos költségek nagyon alacsonyak.

A műanyag, műanyag- alumínium ablakok és erkélyajtók nyitásmódjai szerint az alábbiak lehetnek:

Fix ablak, üvegfal

Bukó ablak

Nyíló ablak,- erkélyajtó

Bukó-nyíló ablak, -erkélyajtó

Kétszárnyú ablak,erkélyajtó

Tokosztott ablak

Váltószárnyas ablak, erkélyajtó

Toló erkélyajtó rendszerek

Toló-bukó erkélyajtó

Emelő-toló erkélyajtó

Harmonika erkélyajtó
Műanyag nyílászárót otthonunkba!


A hideg hónapok már a küszöbön vannak, éppen ezért érdemes minél előbb elintézni a nyílászáró cserét! A régi, elhasználódott ablakok már nem szigetelnek megfelelően, ezáltal rengeteg meleg távozik a szabadba, ez pedig nem kevés plusz kiadással jár.

Ha Ön se szeretné, hogy télen a meleg levegő kiszökjön otthonából, spóroljon a nyílászáró cserével! Ma már rengeteg modern kialakítású profil létezik, és érdemes alaposan körülnézni választás előtt. Több márka között is böngészhet, de érdemes minőségi és megbízható darabot választani.

Műanyag nyílászárót otthonunkba!

Kínálatunkban az alábbi típusú nyílászáró profilokat találhatja meg, melyek mind, egytől egyik kiváló minőségűek: Belgwin, Brügmann, Gealan, Horizont, Inoutic, Kömmerling, Neo, Rehau, Salamander.

Ha minőségi műanyag nyílászáró profilt keres felújítandó lakásába, nézzen szét ajánlataink között! Nálunk biztosan megtalálja az Ön és otthona számára legalkalmasabb nyílászáró profilt! További információért keressen fel minket elérhetőségeinken!