Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Ablakok, Árnyékolás / Redőnyök árnyékolástechnika / Zsaluziák

Zsaluziák

Zsaluziák


ZsaluziaaA zsaluziák a tökéletes külső árnyékolók és a modern design ötvözetei. Szerkezete hasonló a reluxához csak sokkal robusztusabb. A védőlemezek és a vezetősínek színezhetőségének és a lamellák sokféleségének köszönhetően a modern és régi házak homlokzatához egyformán harmonikusan illeszkedik.

Az alumínium zsaluzia kiemelkedően előnyös tulajdonságai révén az egyik legsokoldalúbban felhasználható, rendkívül korszerű árnyékoló szerkezet. Széles lamellái, melyek belülről a kívánt szögben állíthatók, minden napszakban gondoskodnak a helység megfelelő fényviszonyairól. További előnye, hogy véd a nem kívánt bepillantástól úgy, hogy közben szabad kilátást biztosít

A lamellák új épületeknél a falba süllyesztve "kötényfal" mögé, míg utólagos beépítésnél külső védőtokba gyűjthetők össze.
A C80 lamellás zsaluzia a legkedveltebb típusok közé tartozik. Lamellái két oldalt vezetősínekben helyezkednek el. A felső keret és a lamella tekercs lehetőség szerint takarólemezzel befedhető.

Készülhet vakolható tokos változatban is.

A zsaluzia belülről kézi kardáncsuklós forgatókarral vagy akár motorral is működtethető, amely kívánság szerint automatizálható is.ZsaluziaaZsaluziaaZsaluziaaZsaluziaaZsaluziaaZsaluziaaZsaluziaaZsaluziaaZsaluziaaZsaluziaaZsaluziaa