Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Fafűtés / Thermorossi fatüzeléses és faelgázosító kazánok

Thermorossi fatüzeléses és faelgázosító kazánokThermorossi fatüzeléses és faelgázosító kazánok


Az olasz Thermorossi az egyik legfejlettebb fűtőberendezéseket gyártó vállalat Európában. Nem csak különböző típusú és teljesítményű fa, pellet és kombinált üzemeltetésű kazánokat, kandallókat gyárt, hanem a napenergia felhasználásával lehetőséget biztosít a legmodernebb technológia alkalmazásával családi házak fűtés, meleg-víz és villamosáram igényeinek kiszolgálására, mindezt a legszigorúbb környezetvédelmi előírások teljesítése mellett.

A Thermorossi termékeket használók a legmodernebb technológiát a kiváló olasz dizájnt és a maximális kényelmet élvezik.

Az alacsony szennyezőanyag kibocsátású (Low Emission) faelgázosító azaz „lefelé fordított lángú” kazánok. Azonkívül, hogy a kevesebb szennyezőanyag kerül a levegőbe az égés szemmel láthatóan szabályosabb ,mint ahogy sokkal kevesebb tüzelőanyagra van szükség. Drasztikusan csökken a „fordított kúp jelenség”, azaz a tűztér oldalán megmaradó, el nem éget tüzelőanyag mennyisége is.

A hagyományos fűtésnél az égéstermék egy jó része hasznosulatlanul a kéményen át távozik, míg a faelgázosító kazán újszerű égetési elvének köszönhetően a magasabb hőmérsékleten éghető gázt is elégeti, így javítva a kazán hatásfokát.

Minden Thermorossi termékeket  kiszállítás előtt egy óra gyári próbaüzemen tesztelnek, így kerülve el a legkisebb beüzemelési problémát is.