Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Fafűtés / Thermorossi fatüzeléses és vízteres -tűzhelyek/sparhelt

Thermorossi fatüzeléses és vízteres -tűzhelyek/sparhelt
Thermorossi fatüzeléses és vízteres -tűzhelyek/sparhelt


A Thermorossi termékeket használók a legmodernebb technológiát a kiváló olasz dizájnt és a maximális kényelmet élvezik.

A Thermorossi sparheltjei kiválóan alkalmasak főzésre, sütésre, meleg-víz gyártásra és a lakótér fűtésére is.


Bármilyen konyhában ideális választás, legyen az modern dizájn vagy hagyományos falusias konyha.

A sparhelt többfunkciós eszköz, fával táplálható és amellett, hogy meleget ad, elkészíthető rajta/benne bármilyen meleg étel.

A Thermorossi megvalósította, hogy a fűtés és meleg-víz szolgáltató berendezésünket nem kell külön kazánházba elhelyezni.

A fatüzeléses vízteres sütőket már úgy tervezték, hogy akár a nappalink egyik leglátványosabb eleme legyen.

A Thermorossi vízteres sparheltjei nemcsak az egész ház fűtését képesek ellátni, hanem a használati meleg vizet is előállítják. A fűtési rendszer ellátására akár a már meglévő csővezetékek és radiátorok is alkalmasak lehetnek.

A fafogyasztás optimalizálása és a hőleadás növelése céljából a sütők nagy felületű öntöttvas  hőátadóval rendelkeznek, amely maximálisan kihasználja a hősugárzás, hővezetés és hőszállítás által nyerhető energiát.

Minden Thermorossi termékeket  kiszállítás előtt egy óra gyári próbaüzemen tesztelnek, így kerülve el a legkisebb beüzemelési problémát is.
sütő 01sütő 02tűzhely sparhelt 03vízteres fűtés 03


 

Sütéshez és a szoba fűtéséhez: Thermorossi típusú tűzhelyek

Sütéshez és a szoba fűtéséhez: Thermorossi típusú tűzhelyek

A legtöbb háztartásban a sütéshez-főzéshez használt tűzhely és a szobák fűtéséhez használt melegítőegység külön áll, ez a gyakoribb megoldás, ám nem túl költséghatékony és környezetkímélő. Miért nem ötvözi a kettő előnyeit egy szerkezetben?

Az olasz Thermorossi tűzhelyek egyszerre alkalmasak sütésre-főzésre és a lakótér fűtésére, így magukban ötvözik a kályhák családias hangulatát a sütők sokoldalúságával. A Thermorossi tűzhelyek ráadásul a fűtés mellett melegvíz-előállításra is képesek, így valójában már három készüléket kap egy áráért, egy sütőegységet, egy fűtőtestet és egy bojlert.

Webshopunkban többféle Thermorossi tűzhely található, a Bosky 25-30 sorozat darabjait a modernebb megjelenés kedvelőinek ajánljuk, míg a Bosky Country sorozat darabjai rusztikusabb stílusuknak köszönhetően a hagyományosabb formákat preferálóknak tetszhet jobban.
Mi bízunk benne, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja a kedvére való darabot! Nézzen körül nálunk, és ismerje meg a Thermorossi tűzhelyeket!